Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze webshop.

Confitdecanardkopen.nl
is een webshop en wij zijn deze webwinkel begonnen vanuit onze eigen behoefte aan goede confit de canard (eendenbouten) in Nederland. Ieder jaar namen wij voor eigen gebruik enkele blikken van dit heerlijke gerecht mee vanuit ons vakantieadres in Frankrijk. Het viel ons op dat blikken confit de carnard in Nederland slecht verkrijgbaar waren en als je het al kon vinden dan was het vaak van matige kwaliteit. Zodoende hebben wij besloten om te starten met het online aanbieden van confit de canard.

Inmiddels beschikt onze webshop over het een groot assortiment confit de canard. Wij wilden graag een webshop met kwaliteitsproducten en een ruime keuze omdat smaken verschillen. Ieder merk heeft zijn eigen smaak. Om deze reden hebben wij ook een actiepakket samengesteld met 3 verschillende merken zodat u op een laagdrempelige manier kunt ervaren welk merk bij u past.

Op verzoek van onze klanten is ons assortiment inmiddels uitgebreid naar gesiers de canard (eendenmaagjes) en graisse de canard (eendenvet) en maken wij vele Nederlanders blij met deze delicatessen.

Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Uw bestelling is bij ons in goede handen en wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Wilt u contact met ons opnemen, gebruik dan het contactformulier.

Eet smakelijk!
De vrienden van Canard.

Bedrijfsgegevens
Handelsunternehmen Waaijer
Schwabengasse 1
82487 Oberammergau 
Duitsland
T: +49(0)157 - 83 95 85 41
E: info@confitdecanardkopen.nl

HypoVereinsBank
IBAN: DE74 70320090 0010691559
BIC: HYVEDEMM654 
KvK: 15502021851 (Handelskammer München)
BTW: DE285737992

De specialist op het gebied van Confit!

Confit de Canard Kopen.nl
  
  
 Email: info@confitdecanardkopen.nl      

Bezoek ook eens onze partnershop  www.braadzakken.nl                                                                                                        Dé site voor unieke kookaccessoires